Advert
as

PTT, Arakonak’ta Şube Açtı

PTT, Arakonak’ta Şube Açtı

Bingöl PTT İl Müdürlüğü, vatandaşların hizmetlere daha kolay erişebilmesi için Arakonak Beldesinde şube açtı.

Arakonak Belde halkının sabırsızlıkla beklediği PTT şubesinin açılışı yapıldı. Açılışına Arakanok Belediye Başkanı Mustafa Döner, Bingöl PTT Başmüdürü Abdullah Taşdelen ve belde halkı katıldı.

Yaklaşık iki asırdır, 23 Ekim 1840 tarihinden bugüne kadar vatandaşa hizmet etmeyi sürdüren Posta ve Telgraf Teşkilatı A.Ş. (PTT) halkımıza daha kaliteli, güvenli, süratli ve ekonomik hizmet verebilmek için Arakonak Beldesinde şube açtı.

Ülkemizin her yerine hatta en ücra köşesindeki vatandaşlara ulaştırılması amacıyla birçok yeniliğe imza atan PTT, Arakonak Belediye Binası Zemin katında 5 Nisan Perşembe günü açtığı Arakonak PTT Acentesi belde halkın hizmetine girdi.

Arakonak Beldesinde açılan PTT Acentesinde verilecek hizmetler:

1-PTT KARGO-APS Kurye kabul işlemleri

2-Havale İşlemleri

3-Posta Çeki İşlemleri

4-Fatura Tahsilatları (Elektrik-Su-Telefon faturaları)

5-Sosyal Yardım Ödemeleri (SGK Emekli maaşı, ŞNT, Engelli Maaşı, Yaşlılık Maaşı gibi)

6-Kredi Kartı Ödemeleri

7-Mektup Gönderimi

 

8-GSM operatörlerine kontör yükleme vb. birçok işlemler yapılmaktadır.

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum