Advert
as

Dahiliye ve Kadın Doğum Doktoru Göreve Başladı

Dahiliye ve Kadın Doğum Doktoru Göreve Başladı

Solhan Devlet Hastanesine atanan Dahiliye Uzmanı Dr. Enes Başaran ile Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Dr. Mehmet Ünsal görevine başladı.

Atanması yapılan Dahiliye Uzmanı Dr. Enes Başaran ile Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Dr. Mehmet Ünsal Solhan Devlet Hastanesindeki görevine başladı.

19 Mart 2018 Pazartesi günü yapılan 79. Dönem Devlet Hizmet Yükümlülüğü Kurasında Solhan Devlet Hastanesine atanan Dahiliye Uzmanı Uzm. Dr. Enes Başaran, göreve başladı.

1990 Batman doğumlu olan Enes Başaran, İlkokul ve liseyi Batman’da, Tıp Fakültesini ise Çukurova Üniversitesinde okudu. Başaran’ın Uzmanlık aldığı ilk görev yeri Adana Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi olup ilk atama yeri ise Solhan Devlet Hastanesidir.

Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Ünsal, göreve başladı

Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Mehmet Ünsal, Solhan Devlet Hastanesindeki 1 aylık görevine bugün başladı.

 

Göreve başlayan Dahiliye Uzmanı Dr. Enes Başaran ile Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Mehmet Ünsal’a Solhan Haber Gazetesi olarak başarılar dileriz.

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum