Advert
as

Okulun Her Alanı Kütüphaneye Dönüştü

Okulun Her Alanı Kütüphaneye Dönüştü

Solhan Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi kütüphane kulübü, okulun her alanını kütüphaneye çevirdi.

 

Eğitim Öğretim yılı boyunca Solhan Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi kütüphane kulübü tarafından gerek okulun içinde, gerekse pansiyonda öğrencilerin ders dışında kitap okuyabilmeleri amacıyla birçok uygun konumdaki mekânlar müsait hale getirilerek öğrencilerin hizmetine sunuldu.

 

Okul yönetimince yapılan açıklamada,“Okul Koridorlarına kitaplıklar konularak öğrencilerin kitaplara ulaşması kolaylaştırıldı. Okulda öğrencilerin kitaplardan azami derecede yaralanması için kütüphaneler hafta sonları da açık tutuluyor. Kütüphane dışında sınıf kitaplıkları da oluşturulmuş ve kitaplıklar güncel kitaplarla donatılmıştır. Mescidimize de kitaplar konularak okulumuzun her alanı okuyanlar için kütüphaneye dönüştürülmüştür. Sürekliliğin devamı için gerekli önlemler alınmıştır. Bir kaç resimle oluşturulan yerler sunuma açılmıştır. Bu anlamlı çalışmalarından dolayı kütüphane kulübümüze teşekkür ederiz.” denildi.

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum