Advert
as

Kur´an-ı Kerim’i Güzel Okuma Yarışması Düzenlendi

Kur´an-ı Kerim’i Güzel Okuma Yarışması Düzenlendi

İmam Hatip okulları dışındaki okulların yarıştığı Kur’an-ı Kerim’i Güzel Okuma Yarışması, Kaymakam Ersin Ateş Ortaokulunda düzenlendi.

 

Milli Eğitim Bakanlığı Din Hizmetleri Genel Müdürlüğü ve Türkiye İmam Hatip Platformu işbirliği ile başlatılan ve Bingöl’de 12 Nisan 2018 tarihinde icra edilecek İmam Hatip okulları dışındaki okulların yarışacağı Kur’an-ı Kerim’i Güzel Okuma Yarışmasının Solhan etabı Kaymakam Ersin Ateş Ortaokulu Konferans Salonunda Perşembe günü saat 10.30 ‘da düzenlendi.

Solhan’daki İmam Hatip Okulları dışındaki Ortaokul ve Liselerdeki Kur’an-ı Kerim dersini seçen öğrencilerin kişisel ilgi ve yeteneklerini ortaya çıkarmak ve geliştirmek; özgüvenlerini artırmak, sosyal ve kültürel gelişimlerine katkıda bulunmak amacıyla “Kur’an-ı Kerim’i Güzel Okuma Yarışması” tamamlandı.

Kaymakam Ersin Ateş Ortaokulu Müdürlüğü Koordinasyonunda yapılan yarışmaya okulların Din Kültürü ve Ahlak bilgisi öğretmenlerinin rehberliğinde, gönüllü öğrencilerimizin katılımıyla gerçekleştirildi.

Kur’an-ı Kerim’i Güzel Okuma Yarışması sonucunda dereceye giren öğrenciler şunlar:

Erkek Ortaokulu Kategorisi

1. Eyüp Keşim - Şehit Kaymakam Ersin Ateş Ortaokulu

2. Yusuf Kaynak - 28 Ağustos Ortaokulu

3. İsmail Akar- Hazarşah Yeni Yerleşim Ortaokulu

Kız Ortaokul Kategorisi

1. Nazlı Bilgin -Veli Tuğa Ortaokulu

2. Elvan İşeri -Atatürk Ortaokulu

3. Esra Yaçin -İMKB Arakonak Ortaokulu

Erkek Lise Kategorisi

1. Harun Dal -Farabi Sağlık Meslek ve Teknik Anadolu Lisesi

2. Volkan Yavuz -Sabiha Bahçıvan Anadolu Lisesi

 

3. Emrah Caneri -Öğretmen Hüseyin Artunç Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum