Advert
as

Bingöllü Öğrenciler Muğla’ya Uğurlandı

Bingöllü Öğrenciler Muğla’ya Uğurlandı

“Biz Anadolu’yuz Tarihimizi Tanıyoruz” projesi kapsamında Bingöllü Öğrenciler Muğla’ya uğurlandı.

 

 

 “Biz Anadolu’yuz Tarihimizi Tanıyoruz” projesi kapsamında Bingöllü Öğrenciler Muğla’ya uğurlandı.

 

İçişleri Bakanlığı koordinesinde uygulanan ‘Biz Anadolu’yuz Projesi Tarihimizi Tanıyoruz’ çerçevesinde Bingöl’den 100 öğrenci Muğla’ya gönderildi.

 

Öğrenciler için Bingöl Havalimanı’nda uğurlama töreni düzenlendi. Törende konuşan Bingöl Valisi Ali Mantı, projenin öğrencilerin yeni yerler görmesi ve bilgi, görgü, kültür gibi konularda kendilerini geliştirmesi açısından faydalı olacağını söyledi.

 

Vali Mantı, “Çocuklarımız oraları gördüğünde eminim ki ülkemizin maddi ve manevi zenginlikleri ile daha yakından tanışma fırsatı bulacaklardır. Amacımız bu proje ile yurdumuzun dört tarafındaki güzellikleri çocuklarımızın istifadesine sunmak ve onların yetişmesine katkıda bulunmaktır. İnşallah çocuklarımız döndükleri zaman daha farklı bir bakışa ve donanıma sahip olacaklardır. Bu vesileyle daima çocuklara destek veren değerli velilerimize çok teşekkür ediyorum. Hepinize hayırlı yolculuklar diliyorum” dedi.

 

Yapılan konuşmaların ardından Vali Ali Mantı, Bingöl Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İbrahim Çapak, İl Emniyet Müdürü Metin Akay, İl Milli Eğitim Müdürü Kadri Engin ve diğer idarecilerle birlikte geziye katılan öğrenci ve veliler ile hatıra fotoğrafı çektirdi. Daha sonra öğrenciler Havalimanı’ndan Muğla’ya gitmek üzere uğurlandı.

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum