Advert
as

Solhan Spor, Play-Off’a Galibiyetle Başladı

Solhan Spor, Play-Off’a Galibiyetle Başladı

Solhan Spor, Play-Off’daki ilk maçında Tokat Belediye Plevne Spor’u 3-1 yenerek müsabakalara galibiyetle başladı.

 

Temsilcimiz Solhan Spor Türkiye Voleybol Federasyonu 2017-18 Voleybol Sezonu Birinci Lig Erkekler Play-Off Yarı Final müsabakaları kapsamında ilk sınavında göz dolduran bir mücadele sergiledi. Solhan Spor dün saat 14.00'da Tokat Belediye Plevne Spor ile yapmış olduğu ilk karşılaşmada; birinci seti 25-22, ikinci seti 25-22 kazanan temsilcimiz 2-0 sıfır öne geçerek Play-Off’a hızlı bir başlangıç yaptı. Üçüncü seti 18-25 alan Tokat Belediye Plevne Spor farkı bire indirmesine rağmen, Temsilcimiz Solhan Spor dördüncü seti 25-23 alarak grubun ilk maçında liderlik koltuğuna oturdu.

 Grubumuzda bulunan diğer müsabakada ise Düzce Belediye Spor ile Bigadiç Belediye Spor karşı karşıya geldi. Türkiye Voleybol Federasyonu 2017-18 Voleybol Sezonu Birinci Lig A Grubunu dördüncülükle bitiren Bigadiç Belediyesi Grup liderini Play-off’ta 3-2 yenerek 2 puanla ikinci sıraya yerleşti.

 

Temsilcimiz Solhan Spor Kulübü diğer müsabakalarının ikincisini bugün saat 14.00'da Düzce Belediyesi Spor ile üçüncü ve son yarı final müsabakasını 15 Mart 2018 Perşembe günü saat 11.00'da Balıkesir Bigadiç Belediye Spor ile Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Salonunda yapacak.

 

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum