Advert
as

Hüseyin Artunç Öğrencilerinden Büyük Başarı

Hüseyin Artunç Öğrencilerinden Büyük Başarı

Solhan Öğretmen Hüseyin Artunç Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencilerinin geliştirdikleri "Sesli Komutla Çalışan Tekerlekli Sandalye" projesi ile TÜBİTAK Bölge sergisinde yerini aldı.

Öğretmen Hüseyin Artunç Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesindeki öğrencilerin geliştirdikleri "Sesli Komutla Çalışan Tekerlekli Sandalye" projesi ile TÜBİTAK Bölge sergisinde yerini aldı.

 

Konu ile ilgili okul idaresinden yapılan açıklamada;”Solhan Öğretmen Hüseyin Artunç Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencilerinden Ercan Döğüm ve M. Veysi Erimez isimli öğrencilerin Bilişim Teknolojileri Öğretmeni Hicran Yılmaz danışmanlığında geliştirdikleri "Sesli Komutla Çalışan Tekerlekli Sandalye" projesi TÜBİTAK 49. Liselerarası Proje Yarışmasında birinci değerlendirme aşamasını başarıyla geçmiş olup ikinci aşama olan Bölge Sergisine davet edilmiştir. Öğrencilerimiz ve danışman öğretmenimiz projelerini 12-14 Mart 2018 tarihlerinde ilimizin bağlı olduğu Malatya bölge sergisinde sergileyecek ve bu tarihlerde projemizin mülakat aşaması gerçekleşecektir.”denildi.

 

 

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum