Advert
as

Ziver İnşaat’tan Solhan Spor’a Destek

Ziver İnşaat’tan Solhan Spor’a Destek

Bingöl’de ve ülke genelinde yaptığı işlerle adını duyuran Ziver İnşaat A.Ş. Sahibi Veysel Demirci, Solhanspor’un Play Off’taki konaklama ve şehiriçi ulaşım giderlerini karşılayacak.

 

 

 

Bingöl’ün voleybol temsilcisi Solhan Spor’un Efeler Ligi yolunda çıkacağı yarı final müsabakaları 13 Mart tarihinde Sivas’ta oynanacak. Cumartesi günü Sivas’a gidecek olan Solhan Spor, Perşembe gününe kadar 3 maç oynayacak. Kazandığı takdirde Ankara’da Final Maçına çıkacak.

 

Başkan Sönmez’den Ziver İnşaat’a Teşekkür

 

Solhan Spor’un Play off’taki giderlerini karşılayacak olan Ziver İnşaat Sahibi Veysel Demirci’ye teşekkür eden Solhan Spor Kulübü Başkanı Ferhat Sönmez, “Sivas’ta oynanacak Play-Off maçlarında Konaklama ve Şehiriçi ulaşımını yani Sivas ilindeki masraflarımızı karşılayacak olan Ziver İnşaat sahibi Veysel Demirci’ye teşekkür ediyorum. Kendisinin bizlerin yanında olması bizleri mutlu etmiştir. Bugünlerde kara kara Sivas’taki giderlerimizi nasıl karşılayacağız diye düşünürken Veysel Bey bizleri kırmayıp bizlere verdiği bu destekten ötürü çok memnun etmiştir. Kendisine duacıyız. Allah razı olsun” dedi.

 

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum