Advert
as

Solhan Spor, 58 Puanla Grup Üçüncüsü

Solhan Spor, 58 Puanla Grup Üçüncüsü

Voleybol 1. Lig B Grup’ta mücadele eden temsilcimiz Solhan Spor, Sezonun son maçında Rize temsilcisi Fındıklı Spor’a 3-1 mağlup olmasına rağmen grup üçüncüsü olarak Play Off müsabakalarına katılmaya hak kazandı.

 

Türkiye Voleybol Federasyonu Birinci lig Erkekler B Grubu 26.Haftasında Temsilcimiz Solhan Spor Kulübü, Rize deplasmanında Fındıklı Belediye Spor ile Yenişehir Kapalı Spor Salonunda karşılaştı.

Rize temsilcisi Fındıklı Belediye Spor Voleybol Takımı ile yapılan müsabakada ilk seti 25-21 ev sahibi takım alırken, ikinci seti 20-25 ile temsilcimiz alıp durumu eşitledi. Çekişmeli geçen müsabakada üçüncü seti 25-22, dördüncü seti de 29-27 alan ev sahibi Fındıklı Spor müsabakayı 3-1 kazandı.

Voleybol Federasyonu Birinci lig Erkekler B Grupta mücadele eden temsilcimiz Sezonun son müsabakasında 3-1 yenilmesine rağmen 58 puanla ligde üçüncü sırada yer aldığı için Efeler ligi için Play Off oynamaya hak kazandı.

 Türkiye Voleybol Federasyonu Birinci lig Erkekler kategorisinde bulunan iki grubun ilk dört takımı Play Off oynamaya hak kazandı. Oynanacak olan Play Off müsabakalarında ilk grubun 1. ve 4. Takımı diğer grubun 2. ve 3. Takımı ile eşleşerek. İki grup halinde başlayacak olan Play Off müsabakalarında Birinci grupta;  Düzce Belediye Spor, Bigadiç Belediye Spor, Tokat Belediye Plevne Spor ile temsilcimiz Solhan Spor yer alırken, ikinci grupta; Arhavi Belediye Spor, Haliliye Belediye Spor, TFL Altekma ve Konya Büyükşehir Belediye Spor yer almakta.

Solhan haber olarak Sivas’ta oynanacak olan Play Off müsabakalarında, temsilcimiz Solhan Spor Kulübü Voleybol Takımına başarılar diliyoruz.

 

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum