Advert
as

Tiyatro Ekibi Bingöl’ü Temsil Edecek

Tiyatro Ekibi Bingöl’ü Temsil Edecek

Bingöl Belediyesince yürütülen Sanat Atölyesi Projesi kapsamında kurulan tiyatro ekibi, Bingöl Gençlik Merkezince düzenlenen yarışmada birinci olarak bölge yarışmalarına katılmaya hak kazandı.

 

 

Bingöl Belediyesi’nin Doğu Anadolu Projesi Bölge Kalkınma İdaresi Başkanlığı (DAP) desteğiyle yürüttüğü “Sanat Atölye Projesi” projesi kapsamında kurulan tiyatro ekibi, Bingöl Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Gençlik Merkezince düzenlenen tiyatro yarışmasına katıldı.

Birçok ekibin yarıştığı müsabakalarda üstün bir performans sergileyen Sanat Atölyesi Tiyatro Ekibi, jüri üyelerinden tam not alarak birinci seçildi.

 

Bölge müsabakalarına katılacaklar

Bu dereceyle bölge yarışmalarına katılmaya hak kazanan tiyatro ekibi, 23-23 Şubat’ta Erzincan’da yapılacak müsabakalara katılarak Bingöl’ü temsil edecek.

 

 

Konuyla ilişkin açıklama yapan Belediye Başkanı Yücel Barakazi, “DAP desteğiyle yürüttüğümüz Sanat Atölyesi projesi kapsamındaki etkinliklerimize devam ediyoruz. Bir yandan yazar öğrenci buluşmaları gerçekleştirirken bir yandan da gençlerimizin yeteneklerini keşfedebileceği kurslar açıyoruz. Sanat Atölyesi kapsamında Yazarlık ve Tiyatro kurslarımıza katılan gençlerimiz yeteneklerini keşfederek kendilerini geliştirme olanağına sahip oluyor. Proje kapsamında kurulan tiyatro ekibimizin elde ettiği başarı ne kadar doğru işler yaptığımızın bir yansımasıdır. İlimizde düzenlenen yarışmada birincilik elde eden ekibimiz, Erzincan’da yapılacak bölge yarışmalarında ilimizi temsil edecektir. Başarılarından dolayı ekibimizi kutluyor, bölge müsabakalarında başarılar diliyorum.” denildi.

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum