Advert
as

İlçe Sağlık Müdürü Dr. Makta, Göreve Başladı

İlçe Sağlık Müdürü Dr. Makta, Göreve Başladı

Sağlıkta yeni yapılanma süreci kapsamında Solhan İlçe Sağlık Müdürlüğüne atanan Doktor Fırat Makta görevine başladı.

 

 

Fırat Üniversitesi Tıp Fakültesi'nden mezun olduktan sonra 1,5 yıl Solhan Toplum Sağlığı Merkezinde görev yapan Dr. Fırat Makta, Sağlıkta yeni yapılanma süreci kapsamında hafta başında İlçe Sağlık Müdürlüğü görevine başladı

 

Konu ile ilgili açıklama Yapan Dr. Makta,”Sağlıkta 694 sayılı KHK ile tek çatıya geçilmişti. Türkiye Halk Sağlığı Kurumu ve Türkiye Kamu Hastaneleri Kurumu, Sağlık Bakanlığı hizmet birimleri haline getirildi. Bu iki kurum Sağlık Bakanlığında, Halk Sağlığı Genel Müdürlüğü ve Kamu Hastaneleri Genel Müdürlüğü olarak yapılandırıldı. İlçemizde Toplum Sağlığı Merkezi faaliyeti sona erdi. İlçemizde buna bağlı olarak bütün sağlık kurumları İlçe Sağlık Müdürlüğü bünyesinde toplanarak hizmet vermeye başlandı. Bu kapsamda 19.02.2018 Pazartesi günü ilçe Sağlık Müdürü olarak görevime başladım. Yeni görevimizin hayırlara vesile olmasını diliyorum.”dedi.

 

Solhan İlçe Sağlık Müdürü olarak göreve başlayan Dr. Fırat Makta’ya Solhan Haber Gazetesi olarak yeni görevinde başarılar diliyoruz.

 

Fırat Makta Kimdir?

 

1989 Solhan doğumlu olan Dr. Fırat Makta, 2003 Solhan Atatürk İlköğretim Okulundan mezun oldu. 2003-2006 yılında Solhan Lisesi,  2008-2016 ise Fırat Üniversitesi Tıp Fakültesinden mezun olan Makta, Eylül 2016 tarihinden itibaren Solhan Toplum Sağlığı Merkezinde görev yaptı. Evli olan Makta, 19.02.2018 tarihinde İlçe sağlık müdürlüğü görevine başladı. 

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum