Advert
as

Solhan Spor, Bulancak Bld. Beton Spor’u Mağlup Etti

Solhan Spor, Bulancak Bld. Beton Spor’u Mağlup Etti

Voleybol 1. Lig B Grupta mücadele eden Solhan Spor, Muş Yeni Kapalı Spor Salonunda yapmış olduğu müsabakada konuk takım Bulancak Bld. Beton Spor’u 3-1 mağlup etti.

 

  

Türkiye Erkekler Voleybol 1.Ligi B Grup`ta mücadele eden Solhan Spor, saha kapatma cezası sebebiyle Muş ili Yeni Kapalı Spor Salonunda karşılaşmış olduğu Giresun temsilcisi Bulancak Bld. Beton Spor

Voleybol Takımını 3-1 mağlup etti.

 

Pazar günü saat 14:00’da saha kapatma cezasının olması sebebiyle Muş ili Yeni Kapalı Spor Salonunda temsilcimiz Solhan Spor’a konuk olan Giresun temsilcisi Bulancak Bld. Beton Spor Voleybol Takımı ile oynanan karşılaşmada, temsilcimiz Solhan Spor  maça hızlı bir giriş yaparak ilk seti 25-14, ikinci seti 25-15 aldı. Üçüncü setin çekişmeli geçmesi sonucu konuk takım 27-29 alarak durumu 2-1 yaptı. Temsilcimiz Solhan Spor dördüncü seti 25-19 alarak müsabakayı 3-1'lik bir skorla kazandı.

 

Temsilcimiz Solhan Spor Kulübü, Bulancak Bld. Beton Spor ile yapmış olduğu voleybol müsabakasını 3-1 kazanarak 3 puanı hanesine yazdırdı. Böylece temsilcimiz 23. haftada puanını 52’ye çıkararak 3. sıradaki yerini korudu.

 

 Solhan Spor Voleybol Takımı, bir sonraki maçını Hatay temsilcisi Payas Bld. 2011 ile  21 Şubat 2018 Çarşamba günü saat 14:00’da Hatay Payas Kapalı Spor Salonunda yapacak.

 

 

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum