Advert
as

Halkımız, Sorunlarına Çözüm Bekliyor

Halkımız, Sorunlarına Çözüm Bekliyor

Sorunlarını daha önce dile getiren vatandaşlarımız, yetkili kişi ve kurumların sorunlara ilgisiz kalmalarını eleştirerek biran önce çözüm bulmalarını temenni ettiler.

 

Halkımızın dilek ve önerilerini sütunlarımıza taşımaya devam edeceğiz.  Bununla birlikte sorunların çözümüne yönelik çalışmaları halkımız adına takip ediyoruz. Sorunlarını dile getiren vatandaşlarımızla tekrar görüştük. İlettikleri sorunlarla ilgili yetkililerin kendileriyle iletişime geçip geçmediklerini veya sorunun çözülüp çözülmediğini sorduk.

 

Sorunlarını açık yüreklilikle ifade eden Solhanlı iş adamlarından Vahdettin Erce,”Çarşımızın en işlek caddelerinden Erbakan caddesinde bulunan iş yerimin önündeki elektrik trafosu, tehlike saçmakta.  Kaldırımda bulunması nedeniyle yaya geçişlerini kapatmaktadır. Trafonun kapısı kırık, açık olduğunu ve zaman zaman trafodan dumanların yükseldiğini görmekteyim. Çocuklar kapısı açık olan ve tehlike saçan trafoyla oyun oynadıklarına şahit oldum. Bu durum beni ziyadesiyle tedirgin ediyor. Yetkililerin mevcut olumsuz duruma kesin bir çözüm bulmalarını istiyorum. Olumsuz bir durum ortaya çıkmadan gerekli tedbirlerin alınması en büyük temennim.” dedi.

 

Solhanlı iş adamı Vahdettin Erce’yle dile getirdiği sorunla ilgili yetkililerin kendisiyle iletişime geçip geçmediğini ve problemin çözümüne dönük çalışmaların yapılıp yapılmadığını sorduk.

 

 Solhanlı iş adamı Vahdettin Erce:”Haberinizin üzerinden uzun bir müddete geçti. Ne arayan var ne soran. Kaldırımdaki elektrik trafosu tehlike saçıyor. Buna rağmen yetkililerin bu denli ilgisizliği bizi üzüyor. Yerelden çözüm üretilmezse farklı yol ve yöntemlere başvurmak zorunda kalacağım.”dedi.

 

 

Bir diğer sorunu daha önce dile getiren ve ilçenin ara sokaklarında bulunan duvarlara sprey boyalarla hoş olmayan yazıların çevreye rahatsızlık verdiğini belirten Muhtesim Baki,”Bu durum beni gerçekten huzursuz ettiği gibi, herkesi huzursuz etiğini düşünüyorum. Gençliğimiz için endişeliyim. Duvarlara yazı yazanların tespit edilerek caydırabilir kanısındayım. Ayrıca yazı yazılan duvarlar tespit edilerek temizlenmeli yada sprey boya diye tabir edilen ürünlerin satışını kontrol altına alabiliriz. Toplum olarak bu tür olayları görmemezlikten gelemeyiz. Yetkililerin bu konuda bir çözüm bulmasını talep etmemize rağmen herhangi bir adım atılmış değildir. En azından bu yazıların silinmesi zor olmasa gerek diye düşünüyorum. Yetkililerin bu ilgisizliği bizi üzüyor. ”dedi.

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum