Advert
as

“Sağlıklı Nesil Sağlıklı Gelecek” Projesi

“Sağlıklı Nesil Sağlıklı Gelecek” Projesi

Milli Eğitim Bakanlığı ve Türkiye Yeşilay Cemiyeti iş birliğinde düzenlenen "Sağlıklı Nesil Sağlıklı Gelecek" projesi kapsamında Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi komisyon kurdu.

 

Milli Eğitim Bakanlığı Özel Eğitim ve Rehberlik Hizmetleri Genel Müdürlüğü ile Türkiye Yeşilay Cemiyeti iş birliği kapsamında Kız Anadolu İmam Hatip Lisesinde" Sağlıklı Nesil Sağlıklı Gelecek Projesi Yarışması" usul ve esaslar doğrultusunda ortaokul ve lise için iki komisyon kuruldu.

 

 

Okul idaresi tarafından yapılan açıklamada,”Komisyonumuz okullara ulaştırılan proje ile ilgili afişlerin asılmasını sağladı, öğretmen ve öğrencilere proje tanıtım ve duyurusunu yaptı. Okullarda proje ekibini oluşturdu. Okuldaki Sağlıklı Nesil Sağlıklı Gelecek Projesi için Matematik Öğretmenimiz Kübra Abbasoğlu ile Biyoloji öğretmenimiz Ümmü gülsüm Tursun  “proje danışmanı” olarak görevlendirdi. Proje danışman öğretmenler, uygulanacak Sağlıklı Nesil Sağlıklı Gelecek projesinin konusunu, içerik ve uygulama adımlarını belirlediler. Danışman öğretmenlerimiz kayda değer buldukları 4 resim 1 video ve 1 adet de şiiri sisteme yüklediler. 17-23 Şubat tarihleri arasında komisyonumuz sisteme yüklenen bu eserlerden birer tanesini seçeceklerdir. Uygulanan projenin, proje metni, uygulama resimleri, video ve tüm materyalleri, ilgili iletişim adresine belirtilen tarihte ulaştırılmasını sağlayacaktır.”denildi.

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum