Advert
as

Pansiyonda Büyük Değişim

Pansiyonda Büyük Değişim

Solhan Erkek Anadolu İmam Hatip Lisesi pansiyonun birçok alanında değişim gerçekleştirildi.

 

 

Anadolu İmam Hatip Lisesi sömestr tatilinde okul pansiyonunu baştan aşağı yeniledi. Bu kapsamda pansiyonun oturma ve sohbet alanı, masa tenisi alanı oluşturuldu. Ayrıca öğrencilerin özel eşyalarını kilitli olarak tutabilecekleri küçük dolaplar, okul pansiyonun tüm koridorları ve odalarının halılar ile kaplanmasıyla baştan aşağı yenilendi.

 

Okul idaresinden yapılan açıklamada,” Okulumuz pansiyonu sömestr tatilinde yapılan değişikliklerle ikinci döneme hazır hale getirildi. Yapılan değişikliklerle oturma ve sohbet alanı, masa tenisi alanı oluşturuldu. Ayrıca öğrencilerimizin özel eşyalarını kilitli olarak tutabilecekleri küçük dolaplar, okul pansiyonumuzun tüm koridorları ve odalarının halılar ile kaplanması, pansiyonumuza yenilik kattı. Öğrencilerimizle okulun ilk günü yaptığımız pansiyon ziyaretinde, öğrencilerin yapılan değişiklikleri çok beğendikleri ve pansiyonun ev ortamını arattırmadığı öğrenciler tarafından okul idaresine iletildi. Yapılan kısa ziyaretimizde okul müdürümüz İhsan Sönmez ve müdür başyardımcımız Mehmet Hadi Özden küçük bir masa tenisi müsabakası yaparak okulumuzdaki değişikliklerin açılışını yaptılar.”denildi.

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum