Advert
as

Öğrencilere “Polis Ne Yapar” Semineri

Öğrencilere “Polis Ne Yapar” Semineri

Solhan İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından programlı bir şekilde öğrencilere “Polis Ne Yapar” semineri verildi.

 

Solhan İlçe Emniyet Müdürlüğü TEM Büro ekiplerince düzenlenen “Polis Ne Yapar” semineri kapsamında Solhan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ile Sabiha Bahçıvan Anadolu Lisesinde öğrencilere yönelik güvenli gelecek hedeflere ulaşma, birlik ve beraberlik temalı bilgilendirme yapıldı.

 

TEM Büro Amirliği personelince yapılan bilgilendirmede öğrencilerin sorunları geleceğe dair düşünceleri, hayalleri ve bu hayallerine ulaşmada izleyebilecekleri yollar ve bu süreçte başlarına gelebilecek sıkıntıları en az zararla aşma adına bilgilendirmeler yapıldı.

 

Görüşme sonunda, öğrencilere emniyet müdürlüğünün kapılarının her zaman açık olduğunu, kendilerinden beklenen istek ve dilekleri için her zaman rahatlıkla gelebilecekleri vurgulanarak, öğrencilere hatıra ve bir anı olması adına hediye verilerek görüşme sona erdirildi.

 

 

Görüşme sonunda öğrencilerin memnun oldukları gözlenirken. İlçe emniyet müdürlüğü görevlilerimiz ile yaptığımız görüşmede de bu tarz faaliyetlerin defaatle devam edeceği herşeyin geleceğimiz olan çocuklar için olduğu ve onlarında mutluluğu için hiçbir şeyden kaçınmayacaklarını belirttiler. Okul yönetimi de emniyet müdürlüğümüzce yapılan bu tarz çalışmaları desteklediğini ve devamını beklediklerini ilettiler.

 

 

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum