Advert
as

Solhan Spor, Palandöken ile Karşılaşıyor

Solhan Spor, Palandöken ile Karşılaşıyor

Voleybol 1. Lig B Grup’ta mücadele eden temsilcimiz Solhan Spor, bugün Erzurum temsilcisi Palandöken Belediye Spor ile karşılaşıyor.

 

Türkiye Voleybol Federasyonu Birinci lig Erkekler B Grubu 21.haftasında temsilcimiz Solhan Spor, Türkiye Voleybol Federasyonu tarafından almış olduğu saha kapatma cezası sebebiyle bu gün yapılacak olan Palandöken Belediye Spor müsabakası saat 14.00’da Muş ili Yeni Kapalı Spor Salonunda yapılacak.

 

Erzurum temsilcisi Palandöken Belediye Spor Voleybol Takımı ile yapılan ilk müsabakada temsilcimiz Solhan Spor’un 3-1’lik galibiyeti ile neticelenmişti.

 

Voleybol Federasyonu Birinci lig Erkekler B Grupta 20. Haftasını geride bırakan temsilcimiz Solhan Spor 15 galibiyet, 5 mağlubiyet alarak 45 puanla üçüncü sırada yer alırken, rakibimiz Palandöken Belediyesi 5 galibiyet, 15 mağlubiyeti bulunarak 18.095 puanla  Onbirinci  sırada yer alıyor.

 

 

 Solhan haber olarak bugün oynanacak olan müsabakada temsilcimize başarılar diliyoruz.

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum