Advert
as

Solhan Spor, Kars Deplasmanında Coştu

Solhan Spor, Kars Deplasmanında Coştu

Voleybol 1. Lig B Grup’ta mücadele eden temsilcimiz Solhan Spor, Kars temsilcisi Genç Kafkars Voleybol takımını 3-0 yendi.

 

Türkiye Voleybol Federasyonu Birinci lig Erkekler B Grubu 18.Haftasında Temsilcimiz Solhan Spor Kulübü, Kars deplasmanında Genç Kafkars  Spor ile Kafkas Üniversitesi Kapalı Spor Salonunda karşılaştı.

Kars temsilcisi Genç Kafkars Voleybol takımı ile yapılan müsabakada ilk seti 09-25, ikinci seti 04-25, üçüncü seti ise 05-25’lık net bir skorla alan temsilcimiz Solhan Spor üç puanı hanesine yazdırarak Efeler ligi yolunda emin adımlarla ilerliyor.

Voleybol Federasyonu Birinci lig Erkekler B Grupta 18. Haftasını kayıpsız kapatarak 42 puanla üçüncü sıradaki yerini korudu.

 

Solhan Spor Voleybol Takımı, bir sonraki maçını Tokat Bld. Plevne  ile  28 Ocak 2018 Pazar günü saat 14:00’da Solhan Kapalı Spor Salonunda yapacak.

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum