Advert
as

İl Sağlık Müdürü Gündoğdu, Göreve Başladı

İl Sağlık Müdürü Gündoğdu, Göreve Başladı

İlçemizde uzun süre görev yapan Uzm. Dr. Mehmet Emin Gündoğdu, Bingöl İl Sağlık İl Müdürü olarak göreve başladı.

 

Ağrı Halk Sağlığı Müdürü iken Bingöl İl Sağlık Müdürlüğü görevine atanan ve kısa zamanda görevden alınan Uzm. Dr. İzzettin Toktaş’ın yerine ilçemizde değişik dönemlerde yaklaşık 9 yıl çalışan Uzm. Dr. Mehmet Emin Gündoğdu göreve başladı.

 

Yakın zamanda Ağrı Halk Sağlığı Müdürü iken Bingöl İl Sağlık Müdürlüğü görevine atanan Uzm. Dr. İzzettin Toktaş'ın Bingöl'de 1 ayı dolmadan görevden alınmasının akabinde kafalarda oluşan “sağlık teşkilatının başına kim geçecek?” sorusu, önceki gün itibariyle yanıt buldu.

 

Sağlık'ta sorunların kısa sürede giderilmesi, çalışma performansının arttırılması, beklenen disiplinin sağlanması ve daha birçok konuda önemli adımlar atacağı konuşulan Gündoğdu hafta başında göreve başladı.

 

Uzm. Dr. Mehmet Emin Gündoğdu Kimdir?

 

 

1984 Bingöl doğumlu Mehmet Emin Gündoğdu, ilk ve ortaöğrenimini Bingöl'de tamamladı. 2001-2008 yılları arasında Ankara Hacattepe Tıp Fakültesi'nde lisans eğitimini tamamlayan Gündoğdu, 2008-2011 yılları arasında Bingöl Solhan İlçe Sağlık Ocağı'nda görev yaptı. 2009-2010 yıllarında Solhan Devlet Hastanesi Acil Servisi'nde de görev yürüten Gündoğdu, 2011-2012 yıllarında da Solhan'da Aile Hekimi olarak görev yaptı. 2012-2016 yılları arasında İstanbul Bağcılar Eğitim Araştırma Hastanesi iç hastalıkları ihtisası yaparak uzmanlık eğitimini tamamlayan Gündoğdu, 2017 Ocak ayında Bingöl'ün Solhan İlçe Devlet Hastanesi'nde İç hastalıkları Uzmanı olarak görevine başladı. 12 Ocak 2018 günü Sağlık Bakanlığı'yla sözleme imzalayarak Bingöl İl Sağlık Müdürü olarak atanan Gündoğdu, evli ve iki çocuk babasıdır.

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum