Advert
as

Solhan Spor Arhavi’den Puansız Döndü

Solhan Spor Arhavi’den Puansız Döndü

Voleybol 1. Lig B Grup’ta mücadele eden temsilcimiz Solhan Spor Arhavi Belediye Spor ile yapmış olduğu karşılaşmayı 3-0’lık bir skorla kaybetti.

 

Türkiye Erkekler Voleybol 1.Lig B Grup’ta mücadele eden Solhan Spor, Çarşamba günü grubun zorlu takımlarından Arhavi Belediye Spor’a 3-0 yenildi.

10 Ocak 2018 Çarşamba günü saat 14:00’da Arhavi Kapalı Spor Salonunda temsilcimiz Solhan Spor ile Arhavi Belediye Spor arasında oynanan karşılaşmada, ilk seti 25-19, ikinci seti 25-19, üçüncü seti de 25-20  alan deplasman takımı Arhavi Belediye Spor temsilcimiz Solhan Spor’u 3-0’lık bir skorla mağlup etti.

 Solhan Spor Artvin temsilcisi Arhavi Belediye Spor ile yapmış olduğu voleybol müsabakasında mağlup olarak 3 puanı sahada bıraktı. Böylece 33 puanla on beşinci haftayı tamamlarken  temsilcimiz 4. sıraya geriledi.

 

Solhan Spor Voleybol Takımı, bir sonraki maçını Tokat temsilcisi Niksar Belediye Spor ile 14 Ocak 2018 Pazar günü saat 14:00’da Niksar Kapalı Spor Salonunda yapacak.

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum