Advert
as

Solhan Spor İkinci Yarıya Galibiyetle Başladı

Solhan Spor İkinci Yarıya Galibiyetle Başladı

Voleybol 1. Lig B Grup’ta mücadele eden temsilcimiz Solhan Spor, Hatay BB Spor ile yapmış olduğu karşılaşmayı 3-1’lik skorla kazandı.

Türkiye Erkekler Voleybol 1.Lig B Grup’ta mücadele eden Solhan Spor, Pazar günü ikinci yarının ilk maçında kendi evinde ağırlamış olduğu Hatay Büyükşehir Belediye Spor’u 3-1 yendi.

7 Ocak 2018 Pazar günü saat 14:00’da Solhan Kapalı Spor Salonunda temsilcimiz Solhan Spor ile ezeli rakibi olan Hatay Büyükşehir Belediye Spor arasında oynanan karşılaşmada, ilk seti 25-22 kazanan temsilcimiz müsabakaya 1-0 önde başladı. İkinci seti ise konuk takım Hatay Büyükşehir Belediye Spor 22-25 alarak skoru eşitledi. Temsilcimiz Solhan Spor üçüncü seti 25-19, dördüncü setide 25-14 alarak ikinci yarının ilk maçını 3-1’lik skorla kazandı.

 Solhan Spor Kulübü taraftarları takımını yalnız bırakmayarak salonu tabiri caizse hınca hınç doldurarak yeni bir rekora imza attı. Hatay Büyükşehir Belediyesiyle yapılan bu zorlu müsabakaya Bingöl Belediye Başkanı Yücel Barakazi, İl Milli Eğitim Müdürü Kadri Engin, Belediye Başkanımız Abdulhakim Yıldız’ın yanı sıra ilçe kurum amirleri ve çok sayıda vatandaş katıldı. Hatay’ın geçen sezon temsilcimizle Hatay’da oynanan maç sonrası takımımız ve taraftarımıza yapılan sözlü ve fiziki saldırıların olmasına karşın ilçemizde yapılan müsabakada çok sayıda polis görev aldı. Taraftarımız salona girmeden geniş çaplı bir aramadan geçti. Taraftarımız maç esnasında yapmış olduğu koreografi ile maç süresince tezahüratlarla takımını destekledi. Taraftarlar Maç bitiminde olaysız bir şekilde dağıldı.

 Solhan Spor Kulübü Başkanı Ferhat Sönmez yaptığı açıklamada “ Öncelikle bu önemli ve zorlu müsabakada bizleri yalnız bırakmayan,  gecelerini gündüzlerine katan, en zor zamanlarda bile yanımızda duran, koca yürekli büyük taraftarımıza, Belediye Başkanımız Abdülhakim Yıldız’a, bizleri bu güzel günde yalnız bırakmayan Bingöl Belediye Başkanı Yücel Barakazi ve İl Milli Eğitim Müdürü Kadri Engin’e, Ak Parti İlçe Başkanı Nihat Doğu’ya, Ak Parti İl Genel Meclis Üyeleri Abdurrahim Sayılı ve Atik Süt’e, Solhanlı halkımıza, Hocamız Akif Gürgen’e ve ekibine bize bu heyecanı yaşattığı için minnettarım. Çok mutluyuz ikinci yarıya Hatay Büyükşehir Belediyesi gibi zorlu birtakımı 3-1 yenerek iyi bir başlangıç yaptık. İnşallah bunun devamında gelecek. Tek hedefimiz Efeler Ligi bu yolda emin adımlarla ilerliyoruz.”İfadelerini kullandı.

 Solhan Spor Hatay Büyükşehir Belediye Spor ile yapmış olduğu voleybol müsabakasından 3 puan elde etti. Böylece 33 puanla on dördüncü haftayı 3. Sırada tamamladı.

 

Solhan Spor Voleybol Takımı, bir sonraki maçını Artvin temsilcisi Arhavi Spor ile 10 Ocak 2018 Çarşamba günü saat 14:00’da Arhavi Kapalı Spor Salonunda yapacak.

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum