Advert
as

Asgari Ücret Belli Oldu

Asgari Ücret Belli Oldu

​Asgari Ücret Tespit Komisyonu 2018 asgari ücreti net bin 603 TL olarak belirledi.

 

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Sarıeroğlu, 2018 yılı asgari ücret tutarını açıkladı. Bakan Sarıeroğlu, 2018 için asgari ücretin brüt 2 bin 29, net bin 603 TL olarak belirlendiğini açıkladı.

 

 

Sarıeroğlu, "Yaptığımız artışla yüzde 14,2 gibi mevcut enflasyon üzerinde bir ücret seviyesi belirlemiş durumdayız. Ben bu rakamın tüm emekçilerimize, tüm işçilerimize, işverenlerimize, çalışma hayatımızın ilgili taraflarına hayırlı olmasını temenni ediyorum. Bu belirlediğimiz yüzde 14,2'lik artışla birlikte son üç yıldır asgari ücrette kümülatif, reel olarak toplam yüzde 52 oranında da bir artış yapmış olduğumuzun da altını çizmek istiyorum." dedi.  

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum