Advert
as

Solhan Spor İlk Yarıyı Galibiyetle Kapattı

Solhan Spor İlk Yarıyı Galibiyetle Kapattı

Voleybol 1. Lig B Grup’ta mücadele eden Solhan Spor, Rize Temsilcisi Fındıklı Spor ile yapmış olduğu karşılaşmayı 3-1’lik skorla kazandı.

 

Türkiye Erkekler Voleybol 1.Lig B Grup’ta mücadele eden Solhan Spor, Cumartesi günü ilk yarının son maçında kendi evinde ağırlamış olduğu Rize Temsilcisi Fındıklı Spor’u 3-1 yendi.

23 Aralık 2017 Cumartesi günü saat 14:00’da Solhan Kapalı Spor Salonunda temsilcimiz Solhan ile Fındıklı Spor arasında oynanan karşılaşmada, ilk seti 22-25 konuk takım Fındıklı Spor alarak maça 1-0 önde başladı. Temsilcimiz Solhan Spor İkinci seti 25-19, üçüncü seti 25-15, dördüncü seti de 25- 20 alarak ilk yarıyı 3-1 skorla kapattı.

Solhan Spor Kulübü Rize Temsilcisi Fındıklı Spor ile yapmış olduğu voleybol müsabakasından 3 puan elde etti. Böylece 30 puanla on üçüncü haftayı 3. Sırada tamamladı.

Solhan Spor Voleybol Takımı, ikinci devre yılın ilk maçında Hatay Büyükşehir Belediye Spor ile 7 Ocak 2018 Cumartesi günü saat 14:00’da Solhan Kapalı Spor Salonunda yapacak.

Teşekkürler Bingöl Hürriyet Koleji...

Solhan Spor kulübünden maç sonrası yapılan teşekkür mesajında,”Zorlu Rize Fındıklı Spor müsabakasında takımımızı yalnız bırakmayan, Kulüp Başkanımıza, antrenörümüze ve sporcularımıza çiçek ve çeşitli hediyeler takdim eden "Aklın Işığı Kalbin Nuru" #bingölhürriyetkoleji Kurucu Müdürü ve aynı zamanda Kulüp Başkanımız Ferhat Sönmez'in öğretmeni de olan Sayın Nizamettin Etdöger Bey'e, Beden Eğitimi Öğretmenleri Mahsun Bilmez ve Fatih Barıştıran'a, okul öğretmenlerine ve öğrencilerine Yönetim Kurulumuz adına sonsuz teşekkür ederiz.

Teşekkürler Solhan Oses Çiğköfte...

 

Ayrıca, sezon başından beri her daim kulübümüzün yanında olan, Fındıklı Spor müsabakasında tüm taraftarlarımıza ücretsiz çiğköfte dağıtımı yapan genelde Oses Çiğköfte'ye, yerelde Oses Çiğköfte Solhan Şubesi'ne kulübümüz Yönetim Kurulu adına sonsuz teşekkür ederiz.”denildi.

 

 

 

 

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum