Advert
as

Solhan Spor Galibiyet Serisini Bozmadı

Solhan Spor Galibiyet Serisini Bozmadı

Voleybol 1. Lig B Grup’ta mücadele eden Solhan Spor, Malatya Büyükşehir Belediyesi ile yapmış olduğu karşılaşmada 3-0’lık skorla galibiyet elde etti.

 

Türkiye Erkekler Voleybol 1.Lig B Grup’ta mücadele eden Solhan Spor, Cumartesi günü konuk olduğu Malatya Büyükşehir Belediye Spor’u 3-0 yendi.

16 Aralık 2017 Cumartesi günü saat 14:00’da Malatya Battalgazi Kapalı Spor Salonunda temsilcimiz Solhan Spor’u konuk eden ev sahibi Malatya Büyükşehir Belediye Spor ile oynanan karşılaşmada, ilk seti 18-25, İkinci seti de 20-25, üçüncü seti ise 14- 25 alan temsilcimiz Solhan Spor deplasmandaki karşılaşmayı 3-0 kazanarak deplasmandan üç puanla eve dönmeyi başardı.

Solhan Spor Kulübü Malatya Büyükşehir Belediye Spor ile yapmış olduğu voleybol müsabakasından 3 puan elde etti. Böylece 27 puanla onikinci haftayı 3. Sırada tamamladı.

 

Solhan Spor Voleybol Takımı, bir sonraki maçını Rize Temsilcisi Fındıklı Spor ile 23 Aralık 2017 Cumartesi günü saat 14:00’da Solhan Kapalı Spor Salonunda yapacak.

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum