Advert
as

Solhan Spor Deplasmandan 3 Puanla Döndü

Solhan Spor Deplasmandan 3 Puanla Döndü

Türkiye Erkekler Voleybol 1.Ligi B Grup`ta mücadele eden Solhan Spor, Cumartesi günü konuk olduğu Şanlıurfa Haliliye Belediye Spor’u 3-1 yendi.


Türkiye Erkekler Voleybol 1. Ligi B Grupta mücadele eden Solhan Spor, Şanlıurfa Haliliye Belediye Spor ile yapmış olduğu ilk karşılaşmada 3-1’lik skorla galibiyet elde etti.

 

21 Ekim 2017 Cumartesi günü saat 16:00’da Şanlıurfa 11 Nisan Kapalı Spor Salonunda temsilcimiz Solhan Spor’u konuk eden ev sahibi Şanlıurfa Haliliye Belediye Spor ile oynanan karşılaşmada, ilk seti 16-25 ile Solhan Spor aldı, İkinci seti de 22-25 alan temsilcimiz Solhan Spor, üçüncü seti Haliliye Belediyespor 25-23 alarak skoru 2-1 yaptı. Dördüncü seti alan temsilcimiz skoru 3-1 yaparak deplasmandan üç puanla eve dönmeyi başardı.

 

 Solhan Spor Kulübü Şanlıurfa Haliliye Belediye Spor ile yapmış olduğu voleybol müsabakasını 3-1 kazanarak 3 puan elde etti. Böylece 9 puanla dördüncü haftayı 4. Sırada tamamladı.

 

 

Solhan Spor Voleybol Takımı, bir sonraki maçını Kars Temsilcisi Genç Kafkars ile 28 Ekim 2017 Cumartesi günü saat 14:00’da Solhan Kapalı Spor Salonunda yapacak.

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum