Advert
as

Solhan Spor, Maçtan 1 Puan’la Ayrıldı

Solhan Spor, Maçtan 1 Puan’la Ayrıldı

Türkiye Erkekler Voleybol 2.Ligi B Grup`ta mücadele eden Solhan Spor, Cumartesi günü konuk ettiği Arhavi Belediyespor’a 3-2 mağlup oldu.


Voleybol 1. Ligi B Grupta mücadele eden Solhan Spor, 2017-18 sezonunun ikinci müsabakasında grubun zorlu isimlerinden olan Arhavi Belediyesporu konuk etti.


07 Ekim Cumartesi günü saat 14.00’de Bingöl Karşıyaka Kapalı Spor Salonunda temsilcimiz Solhan Spor ile Artvin Arhavi Belediye Spor arasında oynanan karşılaşmada, ilk seti 21-25 konuk ekip Arhavi Belediye Spor aldı, İkinci seti 25-16 alarak skoru eşitleyen temsilcimiz Solhan Spor Kulübü, üçüncü seti de  25-18 alarak setlerde 2-1’lik üstünlüğü yakaladı. Çekişmeli geçen dördüncü seti ise rakip takım Arhavi Belediye Spor 23-25 alarak skoru 2-2’ye taşıdı. Uzatmalara giden voleybol müsabakasının beşinci setini konuk takım 12-15’lik skorla bitirerek maçı 3-2 kazandı.


Solhan Kapalı Spor salonunun tadilat nedeni ile yapılan müsabakaların Temsilcimiz Solhan Spor yapmış olduğu bu zorlu müsabaka sonucu 1 puan alarak 4 puanla ikinci haftayı 6. Sırada tamamladı.

 

Solhan Spor Voleybol Takımı, bir sonraki maçını Tokat Niksar Belediye Spor ile 14 Ekim 2017 Cumartesi günü saat 14:00’te Bingöl Karşıyaka Kapalı Spor Salonunda karşılaşacak.

 

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum