Advert
as

Bingöl'de Üretilen Modüler Su Depolarına Rağbet

Bingöl'de Üretilen Modüler Su Depolarına Rağbet

Bingöl Organize Sanayi Bölgesi'nde imal edilen modüler su depoları, Türkiye'nin dört bir yanına satılıyor.

 

 

Bingöl'de üretilen modüler su depoları, Türkiye'nin dört bir yanına satılıyor. 2016 yılında Fırat Kalkınma Ajansının desteğiyle kurulan modüler su depo fabrikasında imal edilen depolar, Türkiye'nin dört bir yanına satılıyor. 4 bin 500 metrekarelik arsa üzerinde bin 500 metrekare kapalı alanda kurulan fabrikada, boyutlarına göre günde 10 adet depo imal edilebiliyor.

 

Doğu ve Güneydoğu Anadolu bölgelerinde tek, Türkiye genelinde ise toplam 14 modüler su deposu fabrikasının bulunduğunu belirten fabrika yetkilisi Nihat Elaltıntaş, ürettikleri depoları farklı farklı şehirlerde resmi kurumlar başta olmak üzere birçok kişiye sattıklarını söyledi.

 

Sağlık açısından artık bütün işletme, hane ve resmi kurumların modüler su depolarından kullanmalarının zorunlu olduğunu ifade eden Elaltıntaş, artan talebe cevap vermeye çalıştıklarını ve yakın zamanda kapasite artışına gitmeyi planladıklarını ifade etti.

 

Elaltıntaş, "Sağlık Bakanlığınca plastik ya da betonarme su depoları sağlıksız oldukları gerekçesi ile yasaklandı ve bizler de firma olarak modüler su deposu imalatına yöneldik. Doğu ve Güneydoğu Anadolu'da bu yönde imalat gerçekleştiren tek fabrikayız. Ülke genelinde sadece 14 fabrikası bulunan modüler su depolarını Bingöl'de imal edip, başta Bingöl olmak üzere Denizli, Sivas, Kars ve yurdun daha birçok farklı noktalarına satıyoruz. Şu an günlük 10 tonluk olmak üzere 10 adet imal ediyor ve neredeyse artan taleplere cevap veremiyoruz. Yakın zamanda nasip olursa fabrikamızda kapasite artırımına gitmeyi planlıyoruz. Halen 17 olan çalışan sayımızı da inşallah 50 civarına çıkartmayı hedefliyoruz." dedi.

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum