Advert
as

Solhan Spor’da Kurtaran Dönemi

Solhan Spor’da Kurtaran Dönemi

Solhan Spor Kulübü Olağanüstü Genel Kurul toplantısında Erdoğan Kurtaran Yönetim Kurulu Başkanı olarak seçildi.


 

Türkiye Voleybol Federasyonu 1.Lig B Grup`ta mücadele eden Solhan Spor Kulübünün gerçekleştirdiği Olağanüstü Genel Kurul’da yeni yönetim kurulu belirlendi.

 

Eski Yönetim Kurulu Başkanı Yüksel Dere’nin aday olmadığı ve tek adayla gidilen Olağanüstü Genel Kurul’da, Erdoğan Kurtaran Yönetim Kurulu Başkanı olarak seçildi.

 

Solhan Spor Kulübü, 28 Haziran 2017 Çarşamba günü olağan üstü kongre ile yönetim kurulunda değişime gitti.

 

Divan Kurulu Başkanlığını kulübün eski Başkanlarından Abdulvahap Salcan’ın yaptığı Solhan Spor olağanüstü kongresinde açılış konuşmasını eski başkan Yüksel Dere yaptı.

 

Açılış konuşmasını yapan Dere, “2016 yılında yapılan olağan kongremizde değerli arkadaşlarımız ile Solhan’ımızın göz bebeği Solhan Sporumuzun yönetiminde görev aldık. Göreve geldiğimizde değerli yöneticilerimiz ve takımımıza gönül vermiş arkadaş ve dostlarımız ile koyulduğumuz yolda 2016-2017 sezonu için çalışmalara başladık ve çok şükür takımımız Solhan Spor, verdiği mücadele sonucunda başarılı olup play-off müsabakalarına katılmaya hak kazandı. Ankara’da yapılan müsabakalarda da mücadelemizi verdik ancak Efeler Ligi’ne çıkmak nasip olmadı. Play-off müsabakaları sonunda, yeni sezonda yapılması gerekenler ile ilgili yapılan istişareler sonucunda yönetim değişikliği gündeme geldiği için bugünkü kongreyi yapmaya karar verdik. Bazı arkadaşlarımız yeni yüzlerin kulüpte olması için, bazıları da yoğunluklarından dolayı ilgilenemediklerini ve yeni dönemde faydalı olamayacaklarını belirttiler, hepsini saygı ile karşıladık. Malumunuz sağlık sorunlarım vardır. Ben de bu sebepler yönetim kurulunda olamayacağım ancak yeni görev alacak arkadaşlarımızın yanında olduğumu belirtiyorum. Bu kongrenin yeni bir başlangıç olacağına inanıyorum. Bu vesile ile bizimle yola çıkan arkadaşlarımıza teşekkür ediyor ve helallik diliyorum. Kulübümüze desteğini bir an olsun esirgemeyen değerli belediye başkanımız Sayın Abdulhakim Yıldız’a ve takıma gönül vermiş, desteğini esirgemeyen tüm arkadaş ve dostlarımıza ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Solhan Spor, bugün Türk Voleybolunda bir marka olmuş durumdadır. Solhanımızın vefakar ve cefakar insanlarının bu takımı yalnız bırakmayacağına ve her daim maddi manevi destek vereceğine inanıyorum. Yeni sezon hazırlıklarına başlayan kulübümüz, antrenör ve sporcular ile anlaşmalarda sona gelmiş durumdadır. Bu çalışmada da emeği geçen arkadaşlarımıza ayrıca teşekkür ediyor, yeni sezonda görev alacak arkadaşlarımıza başarılar diliyor ve sezonun ilçemize, ilimize ve ülkemize hayırlı olmasını diliyorum.” ifadelerini kullandı.

 

Erdoğan Kurtaran Başkan Seçildi

 

Eski Başkan Dere, konuşmasının akabinde faaliyet raporunu okudu. Faaliyet raporunun okunmasından sonra yeni yönetim seçimi ve yeni sezon programları hakkında yapılan görüşmeler neticesinde olağanüstü kongrede yeni dönemde Erdoğan Kurtaran başkanlığındaki yönetim seçildi.

 

Kongreye katılan ve yeni yönetime destek veren dernek mensuplarına teşekkür eden Solhan Spor Kulübü başkanı Kurtaran, “Kulübün kuruluşundan bugüne gerek yönetiminde ve gerekse yönetimde olmadığı halde her türlü fedakarlığı yapmış arkadaşlarımıza ve önceki yönetimimize Solhan Spor’u Türkiye’de tanınır hale getirmek için sergiledikleri gayretten dolayı tebrik ediyor ve şükranlarımı sunuyorum. Solhan Spor’un arkasında durarak büyümesine katkı sunan ve hiçbir fedakarlıktan kaçmayan değerli büyüğümüz Sayın Belediye Başkanımız Abdulhakim Yıldız’a da ayrıca teşekkür ediyor saygılar sunuyorum. Bugün daha büyük bir heyecan ve coşku ile Solhanspor, yeni sezon için çalışmalara başlamış ise bu da Solhanlılar sayesindedir. Beraber yola çıktığımız arkadaşlarıma da Solhan için yaptıkları ve yapacakları fedakarlıklardan dolayı teşekkür ediyorum. Bu yıl iyi bir kadro kurulmuş ve inşallah yeni sezon için belirlenen hedef doğrultusunda elimizden geleni yapar ve herkesin arzu ettiği, geçen sezon kapısından döndüğümüz Efeler Ligi’ne gideriz. Umut ediyor ve inanıyoruz. Solhanlılarımızın da destekleri ile inşallah bu hedefimize ulaşacağız. Kongremize katılımızdan dolayı hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyor ve desteklerinizden dolayı şükranlarımı sunuyorum.” şeklinde konuştu.

 

Başkan Yıldız,“Takımın Yanındayız”

 

Solhan Spor kongresine katılan Belediye Başkanı Abdulhakim Yıldız, görevi devreden yönetim kulunda bulunanlara ve geçmiş dönemlerde kulübe hizmet edenlere teşekkür edip yeni yönetimde görev alanlara da görevlerinin hayırlı olması temennisinde bulundu.

 

Daha önce olduğu gibi bu sezon da imkanları doğrultusunda Solhan Spor’un yanında olacaklarını ve Solhan Spor’un hak ettiği yere gelmesi için gayretlerinin olacağını belirten Yıldız, takımın Solhan ve Bingöl’ün artık bilinen yüzü olduğunu ve bunun için her kesin üstüne düşeni en iyi şekilde yapması gerektiğine inandığını söyledi.

 

Mali olarak kulübe destekte bulunacaklarını ve kişi/kurum/kuruluş ile görüşmeler yaparak ayrıca imkânları doğrultusunda destek alma gayretinde olacaklarını belirten Yıldız, Solhanlı gençlerin spor ile iç içe olması ve salonu doldurarak birlik ve beraberlik mesajları ile kenetlenmeleri için tek de olsa takımızın güzel yerlere gelmesi için yeterli sebep olacağını belirtti.

 

Solhan Spor’un Solhan ve Bingöl’ün tanıtımına büyük katkı sunduğunu, birçok ilin Solhan’dan haberdar olmasına vesile olduğunu ve her yıl onlarca, yüzlerce kişinin Bingöl’e olan önyargısını kırmaya ve misafirperver bir halk olduğumuzu gösteren önemli bir etken olduğunu söyleyen Yıldız, bu sebeplerin bile Solhan Spor’un var olması için yeterli olduğunu söyledi.

 

Yeni yönetimde görev alanlara hayırlı olsun dileklerinde bulunan Başkan Yıldız, yeni sezonun da Solhan Spor ve tüm takımlar için hayırlı olmasını diledi.

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum