Advert
as

AK Parti Lice ve Özalp İlçe Başkan Yardımcısına Silahlı Saldırı

AK Parti Lice ve Özalp İlçe Başkan Yardımcısına Silahlı Saldırı

​AK Parti Diyarbakır Lice İlçe Başkan Yardımcısı Orhan Mercan ile AK Parti Van Özalp İlçe Başkan Yardımcısı Aydın Ahi uğradığı silahlı saldırı sonucunda hayatlarını kaybettiler.

AK Parti Lice İlçe Başkan Yardımcısı Orhan Mercan ile AK Parti Özalp İlçe Başkan Yardımcısı Aydın Ahi uğradığı silahlı saldırı sonucunda hayatlarını kaybetti.

 

Lice İlçe Başkan Yardımcısı Orhan Mercan’a saldırı

AK Parti Lice İlçe Başkan Yardımcısı Orhan Mercan, evinin önünde uğradığı silahlı saldırı sonucunda hayatını kaybetti.

 

Edinilen bilgiye göre AK Parti Lice İlçe Başkan Yardımcısı Orhan Mercan, gece saatlerinde kimliği belirsiz kişi veya kişilerce evinin önünde silahlı saldırıya uğradı.

 

Saldırıda ağır yaralanan Mercan, kaldırıldığı hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

 

Saldırının ardından bölgeye çok sayıda polis ve asker sevk edilirken, kaçan saldırganın ya da saldırganların yakalanması için bölgede geniş kapsamlı operasyon başlatıldı.

 

Özalp İlçe Başkan Yardımcısı Aydın Ahi’ye saldırı

 

AK Parti Van Özalp İlçe Başkan Yardımcısı Aydın Ahi, evinin önünde uğradığı silahlı saldırı sonucu hayatını kaybettiği belirtildi.

 

Edinilen bilgilere göre, gece saatlerinde Özalp İlçe Başkan Yardımcısı Aydın Ahi, Boğazkesen köyündeki evinin önünde kimliği belirsiz kişi ya da kişiler tarafından silahlı saldırıya uğradı.

 

Vücuduna 6 kurşun isabet ettiği belirtilen Ahi, ağır yaralandı. Yapılan saldırının kısa zamandan duyulması üzerine olay yerine sağlık ekibi ve çok sayıda zırhlı araç ile kolluk kuvvetleri sevk edildi.

 

Yapılan ilk müdahalenin ardından hastaneye kaldırılan Ahi, burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

 

 

Saldırının olduğu bölgede güvenlik önlemi alan ekipler, saldırganların yakalanması için geniş çaplı operasyon başlattı. Soruşturma kapsamında ilçe genelinde düzenlenen operasyonlarda 16 kişi gözaltına alındı. Operasyonun devam ettiği bildirildi.

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum