Advert
as

Solhan Spor Transferlerine Devam Ediyor

Solhan Spor Transferlerine Devam Ediyor

Solhan Spor Voleybol Takımı, 2017-2018 Sezonu için tecrübeli oyuncu Esat Dalgıç, Selim Yıldırım ile Cihan Yılmaz’ı renklerine kattı.


 

Voleybol Birinci Lig’deki temsilcimiz Solhan Spor Voleybol Takımı, 2017-2018 Sezonu için tecrübeli oyuncular olan Esat Dalgıç, Selim Yıldırım ile Cihan Yılmaz’ı renklerine kattı.

 

Bir Efeler Ligi Sporcusu Daha Solhan Sporda...

Voleybol kariyeri başarılarla dolu olan 1986 doğumlu, 1.87 cm boyundaki tecrübeli Libero Selim Yıldırım artık Solhan Spor da. Efeler Ligi takımlarından Afyon Bld. Yüntaş'tan transfer olan yeni transferimizin kariyeri; 2016-2017 Afyon Belediye Spor Efeler Ligi, 2015-2016 Afyon Belediye Spor 1. Lig Şampiyon, 2014-2015 Gümüşhane Torul Süper Lig, 2. Devre Afyon Bld. (Playoff), 2013-2014 Sivas 4 Eylül Bld. Spor 1. Lig (Finalfour), 2012-2013 Yenisehir Belediye Spor Süper Lig, 2011-2012 Sivas 4 Eylül Bld. Spor Süper Lig, 2010-2011 Sivas 4 Eylül Bld. Spor 1. Lig (Şampiyon)

 

Temsilcimiz Solhan Spor’a transfer olan tecrübeli Libero Selim Yıldırım  “Neredeyse tüm şehrin taraftarı olduğu bir takıma gelmekten ve bu ailenin bir ferdi olmaktan dolayı çok mutluyum. Şehirdeki insanların, kulüp başkanı ve yöneticilerin bu derece voleybola istekli ve alakalı olmaları beni ayrıca heyecanlandırıyor. Antrenörümüzün de sporculuk kariyerinde benimle aynı mevkide olmuş olmasının bana ayrıca bir şeyler katacağını düşünüyorum. Dolayısıyla bu sezonun hem bana ve takım arkadaşlarıma, arkadaşlarımın ve benim de takıma ve Bingöl şehrine çok şey katacağını düşünüyorum. Umarım hepimizin ortak hedefi olan Efeler Ligi yolunda; yönetici, antrenör, teknik ekip, takım arkadaşlarım ve tüm taraftarlar ile birlikte yaşayacağımız tüm zorlukları tek bir yürek olarak aşıp bu hedefe ulaşacağız…”dedi.

 

Esat Dalgıç “Solhan Spor’u Seçmemdeki en büyük etken voleybola verilen değerdir”

Voleybol kariyerine Bursa Emniyet Spor'da başlayan 1988 doğumlu ve 1.93 cm boyundaki tecrübeli Smaçör Esat Dalgıç artık Solhan Spor'umuzda. Emniyet Spor, Tofaş Spor, Sivas 4 Eylül Bld., Afyon Bld. Yüntaş, İnegöl Belediye Spor gibi takımların formasını giyen yeni Smaçörümüz, kulübümüze geçen yıl bizimle aynı grupta yer alıp Play Off'larda da karşılaştığımız Erzurum Palandöken Bld. Spor'dan transfer oldu.

Yeni transferimiz tecrübeli Smaçör Esat Dalgıç “Solhan Spor’umuzu seçmemdeki en büyük etken şehrin ve yönetimin voleybola verdiği değer ve saygıdır. Salonlardaki yok olup giden seyirci desteğini en iyi şekilde geri getirmeye çalışan taraftarlarımızı canı gönülden kutluyorum. Efeler Ligi yolunda da bu takımın bir parçası olacağımdan dolayı çok mutluyum...”diyerek memnuniyetini dile getirdi.

 

Cihan Yılmaz Solhan Spor’da...

Voleybol kariyerinde Ziraat Bankası, Diktaş, Burhaniye Belediyesi, Hatay Büyük Şehir Belediyesi, Çankırı Belediyesi, Isparta Sportif ve son olarak da Genç Kafkars kulüplerinde oynayan 1989 doğumlu, 1.92 cm boyundaki deneyimli Pasör Cihan Yılmaz artık Solhan Spor da.

 

Cihan Yılmaz “Tüm Türkiye’de çok büyük ses getiren  bu büyük taraftarımızın ve kulübümüzün en iyi yerlere gelmesi için takım arkadaşlarımla Efeler Ligi yolunda elimizden gelenin en iyisini yapacağımızdan hiç kimsenin şüphesi olmasın..”dedi.

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum