Advert
as

Yazar Sema Maraşlı, Bayanlarla Buluştu

Yazar Sema Maraşlı, Bayanlarla Buluştu

Araştırmacı-Yazar Sema Maraşlı ‘Solhan Şahlanıyor’ eğitim seminerleri kapsamında İlçemizdeki bayanlara konferans verdi.



İlçe Kaymakamlığı, Solhan Belediyesi ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün katkılarıyla hazırlanan “Solhan Şahlanıyor” konferansları kapsamındaki eğitim seminerleri, Araştırmacı-Yazar Sema Maraşlı ile devam etti.

 

Salı günü iki seans olarak yapılan konferans, yaklaşık 1000 kişinin katılımı ile gerçekleşti. Düzenlenen seminerin ilk seansı saat:10.00’da başladı. İlk seansta ortaöğretim kurumlarının 11’inci sınıf ile 12’nci sınıflardaki kız öğrencileriyle buluşan Araştırmacı Yazar Sema Maraşlı, ikincisi seansta ise bayanlara seslendi.
 
Öğrencilerin beğeniyle dinlediği Araştırmacı-Yazar Sema Maraşlı,‘Hz. Peygamber ve Güven Toplumu ile Anne Babalarımızın Beklentileri’  adıyla bir seminer verdi. Yazar Maraşlı, seminerde öğrencilere çeşitli tavsiyelerde bulundu. Seminerin ikinci seansı ise saat: 14.00’de gerçekleştirildi. Bu seansta bayanlara yönelik oturumda konuşan Yazar Maraşlı “Hz. Peygamber ve Güven Toplumu ile Evimiz Cennet Bahçesi Olur mu?’ konularında katılımcılara seslendi. Yazar Maraşlı ilçemizdeki bayanların sorularını cevaplayarak, sorunlarına çözüm bulmaya çalıştı.
 
Katılımcıların yoğun ilgi gösterdiği ve büyük beğeni toplayan ‘Solhan Şahlanıyor’ konferansları kendi alanında uzman, toplumun kültürel ve ahlaki değerlerine önem veren tanınmış yazarlar ile kişisel gelişim uzmanlarının seminerleriyle devam edeceği belirtildi.

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum