Advert
as

U-19’da Solhan Gençlerbirliği Rüzgarı

U-19’da Solhan Gençlerbirliği Rüzgarı

U 19 Gençler Ligi (Kırmızı Grup)’ta İlçemizi temsil eden Solhan Gençler Birliği Spor Klübü 2016-17 sezonun ilk maçında Daraheni Spor Kulübü’ne konuk oldu.

2016-2017 Bingöl Amatör Futbol Ligi takımlarından oluşan U19 müsabakalrı başladı.

 

U19  Kırmızı grupta İlçemizi temsil eden Solhan Gençler Birliği Spor Klübü gençlerinden oluşan U19 ekibi ilk maçında Daraheni Sporu kendi evinde 8-2 meğlup etti.

 

 

2 Nisan 2017 Pazar günü oynan U19 Gençler ligi Kırmızı gurubu müsabakalarında Daraheni Spor ile Solhan Gençlerbirliği Spor saat: 14.00’da karşlaştı.Karşılaşmanın ilk yarısında Muhsin Kantaş, Kadir Gelmez ve Furkan Bilen’in gollerine karşılık kalesinde bir gol gören Solhan ekibi, ilk yarıyı 3-1 üstün tamamladı. Karşılaşmanın ikinci yarısında ise kalesinde bir gol gören Solhan ekibi; Mehmet Çoban, Furkan Yayan (2), Taha Kurtaran ve Ramazan Gelmez’in golleri ile karşılaşmayı 8-2 tamamladı.

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum