Advert
as

Efeler Ligine Çıkma Umudu, Seneye Kaldı

Efeler Ligine Çıkma Umudu, Seneye Kaldı

Voleybol 1. Lig’deki temsilcimiz Solhan Spor, Ankara’da düzenlenen play-off yarı final mücadelelerin ardından aldığı 2 mağlubiyetle 4’lü Finale çıkamadı.

 

Ankara Başkent Kapalı Spor Salonunda oynanan play off yarı final karşılaşmalarını Kalkınma Bakan Yardımcısı Yusuf Coşkun, Belediye Başkanı Abdulhakim Yıldız, Ak Parti İlçe Başkanı Nihat Doğu, Kulüp Başkanı Yüksel Dere, İlçe Gençlik Spor Müdürü Nafiz Çapın, kulüp yöneticileri ile Solhan’dan giden çok sayıda taraftar izledi.

 Solhan Spor, play off ‘ta 4’lü finale çıkamadı

 Birinci grupta mücadele eden temsilcimiz Solhan Spor, ilk maçını 21 Mart Salı günü saat 14:00’te Başkent Kapalı spor salonunda kendi grubunda olan Palandöken Belediyespor ile oynadı.

Karşılaşmanın ilk setini temsilcimiz Solhan Spor, 25-17, İkinci seti 25-23 ve üçüncü seti 25-21 alarak, maçı 3-0 gibi net bir skorla alarak 1. gruptaki ilk maçını kazandı.

 Gruptaki İkinci maçı 22 Mart Çarşamba günü saat 14:00’te A grubunun lideri Jeopark Kula Belediye ile Başkent Kapalı spor salonunda oynanan maçın ilk setini 25-22 Jeopark Kula Bld. Aldı. İkinci seti ise 25-20 alan Solhan Spor, skoru 1-1 yaptı. Maçın üçüncü setini 25-19 alan Jeopark Kula Bld. Skoru 2-1’e getirdi. Dördüncü seti ise 25-14 alan Jeopark Kula Bld. Maçı 3-1 alarak gruptaki 2. Galibiyetini aldı. Solhan Spor ise 1. gruptaki ilk yenilgisini aldı.

 Gruptaki üçüncü maç ise 23 Mart Perşembe günü saat 12:00’de Konya B. Şehir Belediye spor ile oynandı.

Maçın ilk setini, 25-22 Konya B. Şehir Belediye aldı. İkinci seti 25-17 alan Solhan Spor, maçı 1-1’e getirdi. Üçüncü seti 25-19 ve dördüncü seti yine aynı sayılarla 25-19 alan Konya B. Şehir Belediye maçı 3-1 alarak grupta 2. olarak 4’lü finale çıktı. Temsilcimiz 3 maçta, 1 galibiyet, 2 mağlubiyet alarak grupta 3. oldu ve 4’lü finale çıkamadı.

 Solhan Haber Gazetesi olarak, Bizlere bu heyecan ve mutluluğu yaşattığı için Solhan Spor yönetimi ve sporculara teşekkür ederiz. Solhan Spor, 2017-2018 Voleybol Sezonunda yine 1. Ligde mücadele edecek. 

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum