Advert
as

Play-Off Öncesi Moral Yemeği

Play-Off Öncesi Moral Yemeği

Voleybol 1. Lig’deki temsilcimiz Solhan Spor, play-off mücadele öncesi moral yemeği düzenledi.

 

Voleybol temsilcimiz Solhan Spor’un play-off öncesi düzenlenen yemeğe Kaymakam Fatih Okumuş, Belediye Başkanı Abdulhakim Yıldız, Ak Parti İlçe Başkanı Nihat Doğu, Kulüp Başkanı Yüksel Dere, İlçe Milli Eiğitim Müdürü Ali İhsan Yanılmaz, İlçe Gençlik Spor Müdürü Nafiz Çapın, Antrenör Akif Gürgen, Trt Kurdi Spor Muhabiri Saffet Azbay ve kulüp yöneticileri ile sporcular katıldı.

 Programda konuşan Kulüp Başkanı Yüksel Dere,” 2016-2017 Voleybol sezonu sonunda başarılı olup play-off müsabakalarına katılmaya hak kazanmıştır. Ankara’da yapılacak müsabakalarda takımımız başarı sağlayarak Efeler ligine çıkacaktır. Takımımızın bugüne kadar sergilediği performansa baktığımızda artık Efeler Ligi’nin hayal olmadığını görüyor, teknik heyet ile sporcularımıza inanıyor ve güveniyoruz. Beraber bir sezon geçirdik ve takımımıza her kesimin az veya çok maddi manevi desteği olmuştur. Takımımıza maddi manevi destek veren Kaymakamımız Sayın Fatih Okumuş Bey’e, Belediye Başkanımız Sayın Abdulhakim Yıldız Bey’e, Yönetim Kurulumuzda görev alan arkadaşlarımıza, Baş Antrenörümüz Sayın Akif Gürgen’e ve Yardımcı Antrenörümüz Sayın Serhat Şimşek’e, emektar tüm sporcularımıza, masörümüz Sayın Hayrettin Demir’e, takımımıza maddi manevi destek veren gönül dostlarımız ve taraftarımıza çok teşekkür ediyoruz. Takımımızın son gecesi olduğundan bu geceyi hep beraber geçirmek istedik. Davetimize katılımlarınızdan dolayı hepinize teşekkür ediyor, saygılar sunuyorum.”dedi.

 Daha sonra söz alan Belediye Başkanı Abdulhakim Yıldız,” Voleybol gerçekten Solhan için bir ekol oldu.  Yönetime, taraftarlara çok teşekkür ve şükranlarımı sunuyorum. Gerçekten çok güzel bir sezon geçirdik. Çok zorlu maçlarda, çok zorlu deplasmanlarda güzel galibiyetlerle ilçemize döndünüz. Önümüzde play off maçları var. Bizim için önem arz ediyor. İnanıyoruz ki başarılı sonuçlar elde edersiniz. İnşallah Solhan’ı Efeler ligine hep birlikte taşıyacaksınız. Bu doğrultuda hepinize başarılar diliyorum. Şimdiden Solhan’a maddi ve manevi katkı sunan herkese teşekkür ediyorum. Kulübümüz gerçekten ciddi anlamda hem manevi hem de maddi desteğe ihtiyaç var. Esnaf kardeşlerimizden maddi destek talep ediyoruz. Play Off’a taraftarlarımız bizi yalnız bırakmayacaklardır.  Ankara’da bizlerde orada taraftarımızı ağırlamakla gurur duyacağız. İnanıyoruz ki hedeflediğimiz Efeler ligine emin adımlarla ilerleyeceğiz hepinize teşekkür ediyorum başarılar diliyorum.”dedi.

 Voleybol Antrenörü Akif Gürgen yaptığı konuşmada,” 7 ay gibi bir sürede çok zorluklar çektik, çok sevindik, çok üzüldük. Rakiplerimiz ya Büyükşehir Belediyeleri ya da arkalarında çok büyük sponsorlar olmasına rağmen biz onları yenerek çok güzel şeyler başardık. Maçlarımıza gelen ve maddi ve manevi katkı sunan herkese bir kez daha teşekkür ediyorum. Ben Efeler Ligi’ne çıkacağıma inanıyorum. Allah yardımcımız olsun.”dedi.

 Programa konuk olan Trt Kurdi Spor Muhabiri Saffet Azbay,” Solhan Spor, kısa sürede başarılı bir çizgi yakaladığını maalesef bir spor adamı olarak daha yeni gördüm. Bu konularda özeleştiri yapıyorum. Solhan küçük bir yer, sporda bir marka değeri var. Doğuda bir takımının bunu başarması takdire şayandır. Bir umut kapısı oldunuz. Ben inanıyorum ki bu takım kesinlikle bir üst seviye çıkacaktır. Eğer üst seviyeye çıkmasak da benim gönlümde bu takım şampiyondur. Takımımızın başaracağına tüm kalbimle inanıyorum.”dedi.

 Solhan Spor’un play off yarı final fikstürü açıklandı

 Birinci grupta mücadele eden temsilcimiz Solhan Spor, ilk maçını 21 Mart Salı günü saat 14:00’te Başkent Kapalı spor salonunda kendi grubunda olan Palandöken Belediye oynayacak. İkinci maçını 22 Mart Çarşamba günü saat 14:00’te A grubunun lideri Jeopark Kula Belediye ile üçüncü maçını ise 23 Mart Perşembe günü saat 12:00’de Konya B. Şehir Belediye ile oynayacak.

 Grubunda ilk ikiye girerse 28-29-30 Mart’ta düzenlenecek 4’lü finale katılacak. Buradan İlk ikiye girdiği takdirde, 2017-2018 Voleybol Sezonunda Efeler Liginde mücadele edecek. 

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum